Tämä neljäs SRPY toimii samoilla säännöillä kuin edellisetkin. Kiitos siis Marialle ja Tuulialle aikasempien materiaalien käyttöoikeudesta!

Piiri pyörähtää käyntiin syyskuun alussa. Ilmoittautuminen loppuu perjantaina, elokuun 8. päivänä - näin uusille rinkiläisille jää aikaa tutustua ja ottaa selville, mistä oikein on kyse.

Kyseessä on leikkimielinen lahjarinki, jonka kesto on kolme kuukautta. Aloitamme syyskuun alussa ja jatkamme "lahjontaa" aina marraskuun loppuun. Ringin emäntänä arvon jokaiselle parin, Salaisen RistiPistoYstävän. Sinä lähetät ystävällesi noin 15 euron arvoisen paketin (tai useamman pienen paketin) joka kuukausi - toki pakettien arvo voi myös vaihdella kuukausittain. Mitä kaikkea sieltä sitten löytyy, sen saat sinä itse päättää (kannattaa ehkä kuitenkin lukea tarkkaan SRPY:n täyttämä lomake ja mahdollisesti vierailla blogisivustolla...): ristipistotarvikkeita, ristipistolehti tai itse pistelty ristipistoyllätys sekä ehkä jotain herkkua, suklaata tai muuta, mistä ystäväsi pitää. Jokainen varmasti ilahtuu myös postikortista tms. pienestä pakettien välillä.

Lisään mukanaolijat blogiin sitä mukaa kun saan ilmoittautumisia.

Saatuaan paketin sen saaja ilmoittaa siitä sähköpostitse minulle, näin pystyn varmistamaan että kukaan ei ole unohtanut ystäväänsä. Lähetän jokaiselle osallistujalle tunnukset tälle sivulle, joten kaikki pääsevät lisäämään kuvia ja viestejä oman bloginsa lisäksi myös tänne. Lupaan myös lisätä viestit ja kuvat, jos et itse ehdi. Ja koska kyseessä on nimenomaan Salainen ystävä, lähettäjä paljastaa henkilöllisyytensä vasta viimeisessä paketissa.

Joten - tervetuloa mukaan! Kysykää, jos jotain jää epäselväksi tai huomaatte jonkun "mokan" - toivottavasti ensikertalaisena selviän emännän tehtävistä kunnialla...