Tähän yhteen ja samaan päätin kerätä kaikki paljastuneet ystävät!

EDIT to 18.12.

Tarja on saanut tiistaina viimeisen pakettinsa Mirriltä: ristipistolehti, salmiakkisuklaata, teetä ja isoja tulitikkuja.

EDIT su 7.12. klo 16.30

Alkuviikolla Emma sai paljastuspakettinsa Minnalta, joka oli hyvissä ajoin tilannut lahjansa, mutta kaupalla tuntui olevan toimitusvaikeuksia. Minnan blogista aiemmat lähetykset.

EDIT su 7.12. klo 17.45

Unohtui vallan - Mirri on myös saanut paljastuspakettinsa Vuokolta - odotamme jomman kumman kertovan lisää... Mirri pääsee tällä hetkellä vähän huonosti kait koneelle.

EDIT ke 3.12. klo 10.30

Pitääkö nyt jo alkaa huolestua, kun paketteja ei saavu perille - tai ei ainakaan tietoa niistä tule...

Vuokko on saanut paljastuspaketin viime viikolla Johannalta - joka muuten edelleen odottaa myös viime viikolla lähetettyä ? pakettia. Johannan lähettämät aiemmat lahjat syyskuulta ja lokakuulta.

Samoin olen unohtanut kertoa Kirsin saaneen paketteja Miljalta. Viimeinen täällä ja aiemmat: syyskuu ja lokakuu ja marraskuu.

Emman paketti on lopulta postissa; salaisella ystävällä oli ongelmia saada lahjuksia kaupasta ulos... Jokohan tänään perillä?

Entä Tarja? Onko pakettia näkynyt? Ja sama kysymys Mirrille?Marille kiitos vinkistä - kokeilen nyt muuttaa päiväyksen, niin jospa sitten... Päivitystä on siis koko tarinaan, ainakin muutamien kuvien ja uusien linkkien osalta...
EDIT la 29.11. klo 18.00

Niina sai marraskuun paketin - ja tietysti myös lokakuun ja syyskuun... - Jaanalta. Nopeana immeisenä on myös jo ehtinyt pistellä...
2040790.jpg
2088103.jpg

Elli taas sai viimeisellä viikolla Marjolta ihania pistelyitä. Aiemmat paketit syyskuulta, lokakuulta ja marraskuulta. Maajon omat postaukset täällä.

Ja nyt uusimmat paljastukset, tänään on perjantai 28.11. ja kello on 11.13 - tämä on paljon mukavampaa kuin siivoaminen... :) EDIT la 29.11. klo 17.30

Paljastuspaketti Sarille - Marjalta; ja Sarin saamat paketit lokakuussa ja syyskuussa. Ja siis Marjan pistelyt tässä.

Minna M taas sai pakettinsa Sarilta. Lokakuun lahja ja syyskuun lahjat sekä malli jo pisteltynä!.
1950682.jpg
1996522.jpg

Sennin pakettien takana oli Niina

Liisa sai myös Violariumin kautta lehden The Gift of Stitching, paljastuspaketti on kuulemma jo matkalla... Senniltä :) Aiemmat lokakuulta ja syyskuulta.

Jennimari sai lahjuksia Pikeltä - postileima kuulemma paljasti... (Yleensä leimat ei koskaan näy, tai sitten Perhosta lähetetyssä on Seinäjoen leima...). Paljastuspaketti, marraskuun eka, lokakuu ja syyskuun eka ja toka.

Ja Minna sai paljastuspaketin Jennimarilta: aiemmat täällä, täällä, täällä ja täällä.

Marin salainen ystävä oli Emma: tässä viimeinen lähetys ja aikaisempia löytyy tästä, tästä ja tästä.


Torstaina 26.11. puuttuu vielä tieto viidestä paljastuspaketista, tai siis oikeammin niiden lähettämisestä. Olkaapa yhteydessä emoon...

Marja sai viimeisen pakettinsa Tarjalta: syksyn pimeisiin heijastimen ja muutakin hohtavaa... Ja Marjan saamat muut paketit löytyvät täältä ja täältä ja täältä.

Sannamarin ystävä on paljastunut: Kirsi lähetti viimeiseksi kssaaiheisen lahjan. Aiemmat paketit: syyskuu ja lokakuu. Kirsin postaukset täällä.

Ressu ja myös Sandra ovat saaneet yllätyksiä Liisalta. Paljastuspaketti tässä, aiemmat täällä ja täällä sekä täällä, täällä ja täällä- niitähän olikin monta... Ja Liisa onkin kerännyt kaiken tähän.

Jaana sai Kirsi H:lta viimeisen pakettinsa: "Kiitos aivan ihanasta viimeisestä paketista, KIRSI H! Kauniisti
paketoidusta paketista löytyi käsinvärjättyä kangasta ja lankaa ja sydännappi, tosi kauniita! Sitten ihana saksikoristekitti, ystävä muisti että pidän syksystä. Oli myös liimapintaista nauhaa kolmea väriä. Lähestyvän joulun kunniaksi paketista löytyi vielä ihana hyväntuulinen maanläheinen enkeli jota katsellessa tulee hyvälle mielelle. Sain myös Maraboun sydänsuklaakonvehtirasian, jonka yritän olla avaamatta edes
viikon. Kiitos kirjeestä, ja kiitos suloisesta kortista. Olit ihana ystävä, joka ikinen lähetys lämmitti kovasti mieltäni. Jaana" Aiemmat lahjukset: syyskuun eka ja toinen, lokakuu ja synttärilahja ja marraskuu.
2087692.jpg
2087695.jpg

Maajon salainen ystävä oli henkilö, joka on kutonut keittiöönsä ihanan poppanan ja joka on paljon tekemisissä musiikin kanssa. :) Eli siis salaperäinen Mari! Marin lähettämää postia löytyy yksi, kaksi, kolme, neljä ja siis viimeinen ihanuus. Ja vielä ihan ensimmäinen, eli kortti runoineen. ja Marin omat postaukset täältä.

Piken saamien pakettien takaa löytyy Sannamari: upeaa itse tehtyä ja toivelistalla ollutta näiden kolmen kuukauden aikana Paketit täällä.

Ja seitsemäs paljastus: Kirsi H:n salainen ystävä on ollut Outi! Viimeinen lähetys joulupussukoineen siis täällä, ja aikaisemmat löytyvät näiden takaa: eka ja syyskuun toinen sekä lokakuu. Ja Outin postaukset täällä.

Milja ilmoitti saaneensa marraskuun paljastuspakettinsa, Ressulta - jota oli hieman epäillytkin... " Eilen saapui viimeinen yllätys.Ystäväkseni paljastui Ressu. Pieni epäilys oli koko matkan ajan kun tiesi mitä halusin.Tässä kuvia paketista. Mukana oli myös kahdelle lapselleni jotain kivaa. Nea sai ihanan hatun ja Jeni tyttö fleecehaalarin joka on todella tarpeellinen. Kiitos myös tätä kautta Ressulle todella paljon." Ressun kommentit löytyvät täältä.
2092737.jpg
Kymmenen ystävää paljastunut: MariS:n paketit tulivat Elliltä. Ja Mari on lupaillut kuviakin pian.

Outin paketti ehti sentään tänään kotiin asti :) Ja kolmen kuukauden ajan Outia ilahdutti Minna M, jonka tekemä kaunis joulukoriste tässä. Viimeinen lähetys, lokakuu ja syyskuu.