...mutta paketit onneksi kulkevat!

Kissateemaa Kirsi H:lle (voi kun kauniisti on kankaat tällä viikolla ortninkissa!), Ressulle ja varsinkin Sandralle ylläreitä sekä Outille monenlaista kaunista (eikä emo ole tuollaisesta lehdestä kuullutkaan...)
Minna puolestaan sai ainakin komianvärisiä lankoja, Emma monenlaista mukavaa ja Jaana taas tuon allaolevan paketin: "Sain taas ystävältäni mieltä lämmittävän paketin. Kortti joka oli kirjoitettu täyteen, tosi ihanaa lukea. Sain itse tehdyn heijastimen jolla todellakin on käyttöä kun iltaisin kävelen koiran kanssa, KIITOS. Sain myös söpön suklaapatukan kääreen, aivan ihana. Nämä molemmat on ystäväni itse suunnitellut ja sain niihin myös ohjeet jos haluan itsekin tehdä vaikkapa lahjaksi. Ja ohjeet on kyllä aivan ammattilaisen tekoa, toivottavasti näkyy valokuvassa! Niin ja sen suklaapatukan kääreen sisällä oli tietenkin suklaapatukka. Sitten sain kukkakortti-kitin, siinä malli on valmiiksi painettu kankaalle. Näitä olen aina vähän vierastanut, mutta nyt on mahtava tilaisuus kokeilla. Ja sitten vielä oli Lizzie Katen malli Friendship begins. En ole ennen Lizzie Katen mallistoon tutustunut, mutta tämä ainakin on tosi viehättävä. Täytyy tutustua Lizzie Kateen tarkemmin. Tuhannet kiitokset ystäväni!
Jaana"
EDIT 18.10. klo 19.37
1992057.jpg

Ja kertokaahan ystävät - pitäisikö tänne yhteiseen blogiin laittaa enemmän tekstiä ja kuvia paketeista? Vai käyttekö te ahkerasti ihailemassa tuolla muiden blogeissa?